Arbejd med Forever

Forever arbejder med Team Marketing, et koncept som giver alle den samme mulighed for at starte og drive en lønsom forretning uden de økonomiske risici, som selvstændige virksomheder normalt indebærer. Forhandlerne er selvstændige og arbejder for sig selv, men gennem Forever. Det indebærer, at de får del af trygheden i at have et stærkt varemærke og en veletableret virksomhed i ryggen, og samtidig selv bestemmer over sin virksomhed, sine mål og sin fremgang. 

Forhandlerne får støtte og uddannelse både fra sine vejledere og fra Forever. Hvis de vælger at tage skridtet fra kun at arbejde med salg til også at introducere nye forhandlere og coache disse til fremgang, så får de kompensation af virksomheden for dette arbejde. 

Der er mange fordele med at have sin egen virksomhed. Muligheden for selv at have kontrol over sit arbejde og sin indkomst er to af dem. Resultat og indkomster relaterer sig direkte til forhandlernes arbejdsindsats: man vælger altså selv, hvad man vil opnå med sin virksomhed. Mange begynder i lille skala for at tjene lidt ekstra penge og kan efterhånden gå over til helt at forsørge sig på sin virksomhed - alt afhængigt af hvilke mål de har.

Direktehandel er altid personlig og foregår aldrig i butik. I stedet for mødes kunde og forhandler i et hjemmemiljø, på arbejdspladsen eller i andre sammenhænge. Den personlige service er en nøglefaktor og i kombination med den høje kvalitet på Forevers produkter, er det nemt at opbygge en tilfreds og loyal kundekreds.